Laden

Algemeen

De StripeMet ons Hotel & Restaurant kunnen wij u een totaalpakket bieden van comfort, rust, overheerlijk eten en drinken, gezelligheid en een volledig vakantiegevoel.

Geniet in het restaurant van onze overheerlijke Nederlandse gerechten. Ontdek onze culinaire avonden, waar u voor een schappelijke prijs culinair verwend zult worden door Chefkok Siep en z’n team (let op: u dient hiervoor van te voren te reserveren).

Iets te vieren? U bent bij ons zeker aan het juiste adres. Teamuitjes, bruiloften, jubilea, maar ook uw zakelijk uitjes zullen wij voor u van begin tot eind verzorgen. Vraag gerust naar de mogelijkheden! Wij maken het mogelijk!

Het nieuwe hotel dat sinds april 2012 geopend is, maakt uw verblijf compleet.  De kamers zijn ruim en beschikken over gratis WIFI, ruime badkamer met douche en toilet, comfortabele boxspringbedden en hebben allen een landelijk uitzicht. Ook gezinnen met kinderen en minder validen zijn bij ons aan het juiste adres.

Wij staan garant voor een compleet verzorgd verblijf. Heeft u speciale wensen? Schroom dan niet om deze bij ons kenbaar te maken.

Graag snel tot ziens!

Familie de Vries

 

Top